Kommunemester

Kurt: Ledermøde ·
    Kurt Stoustrup den 20-02-2015
    Valg til fællesbestyrelsen.

Pga ændringerne i skole- og dagtilbudsstrukturen skal der afholdes nyvalg til Fællesbestyrelsen

Se bilag

Der blev afholdt valgmøde den 17/3, hvor 16 forældre mødte op.

Resultatet blev, at følgende er opstillet til de to pladser tilhørende Hvepsereden/Midgaarden:

Anna Lindholm, Sinding
    Anne Jensen, Skibbild
    Dan Andersen, Ørre

Der er mulighed for at flere kandidater kan melde deres kandidatur senest den 27/3 kl. 12.00.
    Hvis de tre kandidater (eller evt flere) fastholder deres ønske om at komme i fællesbestyrelsen, bliver der afstemning blandt forældre, der alene har børn i børnehaven i Hvepsereden/Midgaarden eller i dagplejen i Sinding fra den 8/4 - 16/4. Yderligere info følger.

Den 24/3 meddelte Kenneth Christensen, Skibbild, sin kandidatur

For skoledelen blev følgende opstillet:

Maja Bang, Ørre
    Merete Rusbjerg, Ørre
    Kirsten Kølbæk, Nøvling
    Ole Henneberg, Sinding
    Henrik Vilstrup, Ørre

Suppleant:

Chresten Frederiksen, Ørre

Bjarne Hoffmann, Sinding

Da der netop skal bruges 5 personer til skoledelen er der fredsvalg, hvis der ikke inden den 27/3 kl. 12.00 melder sig yderligere kandidater.

Kurt Stoustrup
  • Kurt Stoustrup den 20-03-2015
    Tekst til ForældreIntra:
    SKOLEMÆLK EFTER PÅSKE?
    Har du ikke bestilt skolemælk endnu, så vil vi bare minde dig om, at du altid kan bestille skolemælk.
    Modtager vi din betaling mandag, så kan vi levere mælk ugen efter.
    Betaler du dit skolemælksabonnement med kort i netbutikken senest onsdag den 25. marts, kan dit barn være med efter påske (uge 15) og frem for kun 3,29 kr. pr. dag for en minimælk eller for kr. 3,75 kr. pr. dag for en øko minimælk.

Ekstra link (link til Skolemælks hjemmeside):
    Linket til skolemælk.dk kan du se herunder og det skal åbne op i et nyt vindue. Tjek venligst, at det virker efter upload til ForældreIntra.

MEJERIERNES SKOLEMÆLKSORDNING

• Kurt Stoustrup den 06-03-2015
    Tak

til støtteforeningen for at have arrangeret indsamling af legetøj til dagplejerne