Sinding Skole

En lille institution med en stor betydningyes

X-trem løb

Kurt Stoustrup den 10-10-2017
    Vi er noget stolte!

Skolens trivselsundersøgelse i jan. 17 gav det bedste resultat blandt alle skoler i Herning Kommune.

Og de nationale test ligger også helt i top. yes

http://www.youtube.com/watch?v=EqvAKbFLjKE (kultvideo fra 2011 smiley)

• Kurt Stoustrup den 03-10-2017
    Info til alle!

Jeg vil informere jer om, at jeg har valgt at gå på pension den 1. februar 2018. Det er meget vigtigt for mig at sige, at det er helt udramatisk. Jeg er utrolig glad for mit arbejde, jeg nyder stor opbakning fra fællesbestyrelsen, forældre, børn og medarbejdere. Men - min kone har været på efterløn i 1½ år, og hvis jeg også går ned i tid, vil det kunne give flere fritidsmuligheder. Jeg vil bare gerne bruge min tid anderledes, når nu muligheden er der.
    Jeg håber virkelig, at den store opbakning, der er til Sinding-Ørre Midtpunkt, forbliver intakt fremover - det fortjener alle. Det er klart, at et lederskifte giver lidt usikkerhed, men også ny energi og nye ideer.

Kurt Stoustrup

P.S. Har 1. februar 2018 arbejdet 35½ år i Folkeskolen heraf 12½ år som leder i Sinding-Ørre Midtpunkt.

• Kurt Stoustrup den 05-09-2017
    Skolens bankkontonr:

regnr. 2210

kontonr: 0746240651
  • Kurt Stoustrup den 12-09-2017
    MEEBOOK

Her er en vejledning i at oprette sig på Meebook, så det er muligt at følge undervisningen.

Intra er stadigvæk vores kommunikations platform. Meebook er en platform, hvor I kan følge undervisngen, og håber vi, kan generere en dynamisk elevplan.

• Kurt Stoustrup den 19-06-2017
    Til alle hjem.

Her er de nye skemaer for næste skoleår. Børnene vil sikkert få en mere børnevenlig udgave af klasselæreren. Desuden vigtige datoer