Sinding Skole

En lille institution med en stor betydningyes

Læring

Majbritt Larsen den 17-05-2018
    Orientering!
    Den årlige trivselsmåling vil blive gennemført i klasserne de kommende 13 dage.

Majbritt Larsen
    Dorthe Sørensen den 03-05-2018
    Aktiviteter i sommerferien – tilmelding åben fredag d. 4.5, kl. 7
    Igen i år tilbyder en række foreninger og kulturinstitutioner aktiviteter for børn og unge i sommerferien.

Tilmelding og holdoversigt findes på www.herning.dk/aktivferie

Der er mere end 80 alsidige aktiviteter at vælge imellem. Nogle er målrettet en bestemt aldersgruppe, andre er åbne for alle klassetrin. Langt de fleste aktiviteter er gratis, mens nogle få koster lidt. Fælles for alle aktiviteter er, at børnene får en god oplevelse sammen med andre børn og unge. Det er en god ide at tilmelde sig på forhånd, da aktiviteterne kan være meget efterspurgte. Hvis der kommer venteliste, forsøger vi at oprette et hold mere. Efter 1. juni er der kun åben på hold som er sikker på at blive gennemført.

Det er Herning kommune som - i samarbejde med Hernings Idrætsråd og Kulturelt Samråd Herning – inviterer til ferieaktiviteter. Hvis du har spørgsmål, kan du finde mere info på ovenstående hjemmeside eller kontakte Herning idrætsråd på 96 28 86 61.

• Kurt Stoustrup den 05-09-2017
    Skolens bankkontonr:

regnr. 2210

kontonr: 0746240651
  • Kurt Stoustrup den 30-10-2017
    MEEBOOK

Her er en vejledning i at oprette sig på Meebook, så det er muligt at følge undervisningen.

Intra er stadigvæk vores kommunikations platform. Meebook er en platform, hvor I kan følge undervisningen, og håber vi, kan generere en dynamisk elevplan.