Sinding-Ørre Midtpunkt

En lille institution med en stor betydningyes

Skolebandet optræder

• Kurt Stoustrup den 29-06-2015
    Til alle hjem

GOD SOMMER TIL JER ALLE!

Jeg vil på egne og skolens vegne gerne sige tak for et godt og spændende skoleår. Tak for input, engagement og opbakning, faktorer som er nødvendige for udvikling. Vi glæder os til det nye skoleår, hvor vi vil arbejde videre med implementeringen af skolereformen.

Første skole dag er den 10. august kl. 07.45 - 12.40. Det vil være 3 dansktimer og 1 matematiktime.
    I er som forældre velkomne denne 1. skoledag

Skolefrugt: Vi blev desværre ikke godkendt til EU-støtte næste skoleår, så prisen vil stige lidt. Nærmere info efter sommerferien.

Af personalemæssige ændringer er der kun af fortælle, at Kristina (pædagog) får flere timer i skolen næste skoleår (30 mod nu 9 timer).

Efteruddannelse: Hanne Madsen skal tage liniefag i håndværk og design, og Mona skal på det sidste modul i læsevejlederuddannelsen, og så skal alle lærere på kursus i idræt og bevægelse.

Kurt Stoustrup

• Kurt Stoustrup den 26-06-2015

Den 17. juni afholdt Fællesbestyrelsen for Sinding-Ørre Midtpunkt
    Årsberetning og grillhygge i Hvepsebyen, det var en rigtig hyggelig aften, trods regnvejr.

Er du intersseret i, hvad vi laver i Fællesbestyrelsen er årberetningen vedhæftet.

Jeg vil rigtig gerne ønske jer en dejlig sommer....

På vegne af fællesbestyrelsen
    Maja Bang

• Kurt Stoustrup den 26-06-2015
    Skolebuskøreplaner for næste skoleår.

Busserne er gratis for alle
  • Kurt Stoustrup den 18-06-2015
    Forældreintra guide
  • Kurt Stoustrup den 17-06-2015
    Information om skolebuskørsel i Herning Kommune

Teknik - og Miljøudvalget i Herning Kommune har besluttet, at skolebuskørsel på de åbne ruter (herefter omtalt som skolebusruter) skal være gratis at benytte som skoleelev i Herning Kommune.

Skolebuskørslen i Herning Kommune foregår ved både skolebusruter og lokale ruter. Skolebusruter er de ruter/busser som er indsat af Herning Kommune for at varetage skolebuskørslen, og hvor kommunen planlægger køreplanen. Lokale ruter er de faste ruter der kører mellem byerne, og hvor køreplanen som udgangspunkt planlægges af MidtTrafik.

Skolebusruterne vil pr. 01.08.2015 være gratis at benytte som skoleelev – dvs. der skal ikke benyttes buskort. Såfremt en elev benytter en lokal rute for at komme til skolen, da skal der fortsat benyttes buskort.

Køreplanen for skolebusruterne planlægges fortsat ud fra de kørselsberettigede elever. Dvs. det er de kørselsberettigede elever der "bestemmer", hvilken rute skolebussen skal køre. Kriterierne for om en elev er kørselsberettiget eller ej er:

·        0. - 3. klasse over 2,5 km
    ·        4. - 6. klasse over 5 km
    ·        7. - 9. klasse over 6 km
    ·        10. klasse over 9 km
    ·        Erklæret trafikfarlig vej (eleverne må ikke krydse eller færdes langs en erklæret trafikfarlig vej). Er eneste mulige og hensigtsmæssige vej til skole via trafikfarlig vej, da er eleven kørselsberettiget.

Vær opmærksom på, at idet skolebusruterne er gratis, da vil der ikke være mulighed for omstigning til anden betalingsrute, med mindre der købes en billet til den videre rejse.