Sinding Skole

En lille institution med en stor betydningyes

Støtteforeningen giver bænk og 120 ord. Tak for det

• Kurt Stoustrup den 25-08-2016
    NOAs ARK er i Struer

Der er små både. Der er lidt større både. Og så er der Noas Ark. Noas Ark er et sejlende museum, og lige nu ligger det til kaj ved havnen i Struer.

- Denne ark er en bibelhistorie med alle fortællinger om Adam og Eva og Noa og så videre. De fleste mennesker fortæller ikke de historier mere, og det er en skam, siger Aad Peters, der ejer museet Noas Ark.

Ørre-Sinding Meninghedsråd har besluttet at give alle skolebørn på Sinding Skole en tur Struer for at se dette fantastiske skib og få en rundvisning. Tak for det.

Vi tager alle med bus onsdag den 31/8 kl 8.00. Bussen har plads til 73 personer, så det passer lige. Vi kommer hjem igen ca. kl 12.00, så det hele foregår i skoletiden.

enlig hilsen

• Kurt Stoustrup den 23-08-2016
    Se resultatet fra den seneste trivselsundersøgelse. Vi er godt tilfredse med at ligge i den bedste 5. del af landets skoler

• Kurt Stoustrup den 22-08-2016
    Hvor godt kender du historien om din Egn ?

Den 4/9 2016 afholder Ørre forsamlingshus, Sognearkivet og Borgerforeningen for Sinding og Ørre en guidet bustur rundt i området.

Men hvad skal vi se ?
    Det er en overraskelse. Det ved kun Sognearkivet, men det skal nok blive spændende.

Hvor skal vi mødes ?
    Der er afgang fra Ørre forsamlingshus kl 12.00 og vi forventer at være tilbage ca.kl.14.30

Men hva´ koster det ?
    50 kr per person, som betales ved afgang.
    Alt går ubeskåret til Ørre forsamlingshus, Borgerforeningen gir busserne.

Jamen skal vi da ikke ha´kaffe ?
    Jo da - det skal vi ! og kage til ! , i Ørre forsamlingshus når vi kommer tilbage.

Tilmelding til Bodil 30635825 eller Philip 23271245
    På mail til : Philip@lillebjerg.com
  • Kurt Stoustrup den 02-08-2016
    Du kan stadig nå at bestille skolemælk.
    Bestil på www.skolemælk.dk senest mandag den 8. august og få mælk fra uge 33.
    Har du allerede abonnement, skal du naturligvis ikke gøre noget. Men er det første gang, du skal bestille, skal du oprette dig som ”ny kunde”.
    Du betaler fra den dag dit abonnement starter og du kan nemt følge og ændre dit abonnement på www.skolemælk.dk.
    Skolemælk

• Kurt Stoustrup den 01-07-2016
    Skolebus køreplaner 2016/2017

Så er køreplanerne her endelig. Der er ændringer i forhold til 15/16
  • Kurt Stoustrup den 21-06-2016
    Til alle hjem

Nye skemaer for skoleåret 2016-2017

• Kurt Stoustrup den 13-06-2016
    Datoer næste skoleår
  • Kurt Stoustrup den 03-06-2016
    Skolemælk til madpakken
    Vi skriver til dig, fordi vi gerne vil minde dig om, at det er nu, du skal melde dit barn til Skolemælk, hvis der skal være Skolemælk fra 1. skoledag efter sommerferien.
    Gå ind på www.skolemælk.dk , så er du i gang. Det er nemt og hurtigt og du kan altid framelde eller ændre mælken, hvis du får brug for det. Læs mere i vedhæftede PDF.

Bemærk! Hvis du allerede har tilmeldt dit barn til skolemælk skal du intet gøre.

• Kurt Stoustrup den 28-04-2016
    Til alle hjem

Udsendes hvert forår som en del af vores antimobbestrategi
  • Kurt Stoustrup den 24-08-2015
    Interesseret i et besøg på skolen

Ønsker du dit barn indskrevet i skolen, er det muligt hele året. Kontakt skoleleder Kurt Stoustrup på 30328073 for at aftale nærmere.